Šport > Košarka
78 ogledov

Dragić: Upam, da bo vse v redu

hassan whiteside EPA
Na tekmi košarkarske lige NBA med Miami Heat in Phoenix Suns jo je grdo skupil soigralec Gorana Dragića, Hassan Whiteside.

Center Miami Heat Hassan Whiteside je v zaključku tekme, ki so jo s 112:97 dobili košarkarji s Floride, utrpel poškodbo roke in se z okrvavljeno dlanjo nemudoma odpravil v slačilnico. 

''Gre za nerodno mesto na dlani,'' je takoj po tekmi dejal trener Erik Spoelstra. ''Pravkar ga šivajo. Več bomo vedeli jutri,'' je dodal. Ameriški košarkar je dobil 13 šivov med sredincem in prstancem njegove desnice.

goran dragić  | Avtor: Youtube Youtube
Whiteside je ob Goranu Dragiću eden ključnih mož Miami Heat. V rednem delu letošnje sezone je zbral 935 skokov in tako izboljšal rekord Ronyja Seikalyja (934). Tekma s Phoenix Suns je bila že njegova 57 letos, na kateri je dosegel dvomestno število skokov. Tudi v tem pogledu je prehitel Seikalyja, ki mu je v sezoni 1991/1992 to uspelo na 56 srečanjih. 

Kljub njegovi navidezni nepogrešljivosti pa v ekipi, ki se oklepa osmega mesta v vzhodni konferenci, niso preveč zaskrbljeni. ''Imamo Willieja in UD-ja,'' je Willieja Reeda in veterana Udonisa Haslema izpostavil Dragić. 

''UD je veteran, ki je preživel marsikatero bitko v tem klubu. Vem, da bo pripravljen. Ko je bil Hassan odsoten na začetku sezone, je Willie odigral nekaj odličnih tekem. Upam, da bo s Hassanom vse v redu,'' je dodal slovenski reprezentant.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.