Šport > Nogomet
26 ogledov

Hazard po tekmi v dresu PSG: "Če bo žena hotela ..."

Hazard Canal+ PSG Paris Saint-Germain Chelsea Liga prvakov četrtfinale Reševalni pas/Twitter
Številne obrvi je s svojimi besedami in dejanji po tekmi s Paris Saint-Germainom dvignil zvezdnik Chelseaja Eden Hazard, ki je odločitev o svoji prihodnosti, sicer šaljivo, prepustil ženi.

Belgijski reprezentant Eden Hazard je že nekaj časa odkrita želja bogatih lastnikov Paris Saint-Germaina in njegovega trenerja Laurenta Blanca. Člana Chelseaja, ki je z enajstih metrov zabil tudi edini gol na sredini medsebojni tekmi četrtfinala Lige prvakov v Parizu, bi njegov trenutni šef José Mourinho po lastnih besedah prodal le ob morebitni "nori" ponudbi (omenjal je celo številko 300 milijonov evrov), ki bi lahko v London prišla ob koncu sezone.

Hazard je še dodatno razburil navijače modrih, potem ko je francoski Canal+ objavil intervju po tekmi na stadionu Park princev, kjer se je Belgijec pred kamero pojavil kar v dresu PSG, svojih morebitnih bodočih delodajalcev.

Cabaye z izbranimi besedami

"Če mi žena reče 'želim iti v PSG', potem bom to moral vzeti v obzir," je novinarki dejal 23-letni zvezdnik angleške Premier League. Eden najboljših posameznikov otoške lige je bil tarča Parižanov že pred svojim prestopom na Stamford Bridge, kamor je po dolgi sagi iz Lilla prišel leta 2012.

Ofenziva za njegov prihod v metropolo naj bi postajala vedno hujša, tudi novi vezist PSG in njegov nekdanji klubski soigralec Yohan Cabaye je jasno dejal, da bi si izvrstnega Belgijca, ki ga poleti čaka tudi igranje na brazilskem mundialu, znova želel imeti v svoji ekipi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.