Slovenija
26 ogledov

Hčeri hotel pospremiti do oltarja

Poroka Shutterstock
Preden je umrl je organiziral "predporoko", v kateri je hčeri popeljal do oltarja.

Poslednja želja umirajočega Freda Evansa je bila pospremiti hčerki do oltarja. Da bo zadevo izpeljal na nekakšni "predporoki" se je odločil, potem ko je na zdravniškem pregledu izvedel, da je prognoza bolezni precej slaba in ne bo dočakal poroke svojih hčera, Kate in Grace. Njegova družina se je v soorganizaciji s Fotolantrophy odločila, da ganjlivo zgodbo razkrije javnosti.

62-letni Fred Evans je okreval po transplantaciji pljuč, ko se je njegovo zdravstveno stanje močno poslabšalo. Diagnoza je bila slaba, zdravniki pa so ugotovili, da je preslaboten, da bi prenesel kemoterapijo. Napovedali so mu, da bo živel le še dva meseca.

Težka diagnoza Fredu ni preprečila, da bi uresničil željo, ki jo je imel, da bi hčerki pospremil do oltarja. S soprogo je organiziral presenečenje za dekleti, ki bi se morali poročiti nekaj mesecev pozneje. V cerkev ju je zvabil z besedami, da je pripravil presenečenje za njegovo ženo oz. njuno mamo. Ko sta prišli, jima je zaupal pravi razlog poziva.

Fredova gesta je vse tako ganila, z ženo Karlo pa sta se odločila še, da bosta pred oltarjem obnovila zakonsko zaobljubo.

Na žalost Fred Evans ni dočakal poroke svojih hčera. Umrl je 25. julija letos.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.