Magazin > VIP
199 ogledov

Hčerka Anne Nicole Smith ob dediščino

Playboyeva zajčica Anna Nicole Smith je pred smrtjo bíla boj za skrbništvo svoje Žurnal24 main
Družina Anne Nicole Smith ne bo dobila denarja.

Sodišče v Orange Countyju je odločilo, da družina Anne Nicole Smith ni opravičena do dediščine J Howarda Marshala, s katerim se je Smithova poročila leta 1994, ko je bila stara 26 let, Marshal pa 89.

Milijarder je 14 mesecev po sklenitvi zakonske zveze z manekenko umrl in svoje premoženje zapustil sinu. Anna je trdila, da ji je mož obljubil 300 milijonov dolarjev, a porota v Teksasu je odločila, da je bil Marshal, ko je lepotico izbrisal iz oporoke, priseben.

Od takrat dalje se je primer prestavljal po raznih sodiščih po državi, na koncu pa je pristal celo pred vrhovnim sodiščem. A odvetniki Annine 7-letne hčerke Dannielynn Birkhead puške kljub številnim porazom niso vrgli v koruzo. V ponedeljek pa je sodnik David Carter iz Orange Countyja odločil, da s sporom ni smiselno nadaljevati. Dodal je tudi, da so Marshalovi odvetniki v tej 19 let trajajoči bitki pokazali le "malo zanimanja za pravila in etiko“. Kljub temu pa ne more razsoditi v prid družine Birkhead, saj ji niso uspelo dokazati, kolikšno škode so utrpeli. "Nadaljevati sodni spor ne bi bilo razumno,“ je še povedal sodnik in dodal, da je bilo pravdanje o zvezi med Anno in Marshalom dvajsetkrat daljše od njunega zakona, kar je davkoplačevalce stalo že preveč denarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.