Magazin > VIP
157 ogledov

Hčerka Ranka Babiča navdušena nad Prešernom

Ranko Babić
1/4
Facebook
Komedijant in igralec Ranko Babič pravi, da je njegova štiriletna hčerka zelo zvedava in da je trenutni hit pri njej slovenski pesnik France Prešeren, o katerem jo zanima prav vse.

Ranko Babić, slovenski igralec in stan-up komik, je na svojem Facebook profilu objavil video, kjer njegova štiriletna hčerka Taja poje slovensko himno. Ob videu je napisal, da je hčerka popolnoma navdušena nad Prešernom. "Jaz nisem nikoli govoril o Prešernu, to so se vse naučili v vrtcu. Moja hčerka je taka, da ko jo nekaj začne zanimati, se zelo poglobi. Popolnoma jo je fasciniran, od tega, kje se je rodil, kje je umrl in vse praktično. Glede na to, da sem jaz iz Kranja, sem ji moral pokazati, kje je pokopan. Potem je začela z vprašanji, ali bo babica umrla, ali bom jaz umrl … To je zdaj nastala cela saga okoli Prešerna (smeh),“ je Ranko povedal za Žurnal24.

Poleg videa, kjer poje, je igralec objavil tudi simpatično fotografijo, na kateri ima glavo, polno lasnih sponk in dopisal: "Se igrava s tamalo, da je ona moja frizerka in mi pribije na glavo milijon špangic, potem na koncu pa reče: 'Joj ati, kako imaš ti veliko glavo. Sem se čisto prešvicala, da sem ti lahko dala vse špange gor.' "

Zato smo ga vprašali, če morda ve, kaj želi Taja postati, ko bo velika. Ranko je v smehu odgovoril: "Pravi, da bo igralka, tako kot ati. Uživa na odru. Kjerkoli je oder poskuša priti na oder, hoče se slikati, hoče zapeti pesmico.“

 

tamala se je naučila Zdravljico...ko se ta otrok nekaj nauči, to ponavlja do onemoglosti. Prav Taja da ma Prešeren lepe pesmi, pa da ji moram kupit CD, da ga bo poslušala v avtu :)

Posted by Ranko Babic on Tuesday, 16 June 2015
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.