Magazin > VIP
26 ogledov

"Hčerki bom priskrbel najboljše droge"

Robbie Williams FameFlynet
Robbieja Williamsa skrbi, da bo njegova hčerka Teddy sledila njegovim stopinjam in se vdala drogam, zato se je odločil, da ji bo priskrbel najboljša mamila in se drogiral z njo, če bo treba.

Priljubljeni britanski pevec je priznal, da se je v preteklosti vdajal heroinu in kokainu, a zdaj je že nekaj časa čist. Vendar pa bi se bil pripravljen spet vdati drogam, če si jih bo zaželela njegova hčerka Teddy, ki je zaenkrat stara devet mesecev. Če se bo, ko bo starejša, odločila poizkusiti droge, Robbie že ve, kako bo ukrepal. "Dvomim, da se bo vrgla po meni. A če se to zgodi, bom pripravljen. Poskrbel bom za to, da bo dobila najboljše droge in jemal jih bom skupaj z njo," je povedal za neko avstralsko revijo.

Sicer pa 39-letni glasbenik že načrtuje hčerkino prihodnost in upa, da se bo Teddy spoprijateljila s sinom pevke Adele, s katero se že nekaj časa druži. "Njen sin in moja hči se že igrata skupaj. On je prvi na listi potencialnih Teddyjinih fantov."

Komentarjev 5
  • mph 21:42 25.junij 2013.

    Očitno so mu droge pustile hude posledice na možganih. Škoda ja, kam spravi človeka slava.

  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 19:09 25.junij 2013.

    Verjami, da mladina ne bere spletnih cajtngov. Sicer pa droge so del zivljenja - saj internet in teli spletni cajtngi so tudi droga, so pobeg iz dolgocasja in vsakodnevnega zivljenja.

  • Oseba_ 18:10 25.junij 2013.

    ti " zvezdniki " so vsi večinoma že sedeli na raznih psihiatrijah kot pacienti, so brez morale in se ne zavedajo kaj počnejo s svojimi telesi...IN TAKI IMAJO JAVNO BESEDO....za kozlat