Magazin > VIP
137 ogledov

Heath Ledger: Njegove zadnje besede sestri

heath ledger afp benetke Žurnal24 main
Le nekaj ur pred smrtjo je Heath Ledger govoril s svojo sestro Kate.

Januarja 2008 je svet pretresla vest o smrti 28-letnega igralca Heatha Ledgerja. Za zvezdnika je bila usodna mešanica pomirjeval in protibolečinskih tablet.

Prekomerno uživanje zdravil na recept je močno skrbelo njegovo sestro Kate, s katero je igralec govoril le nekaj ur pred smrtjo. "Kate ga je v zadnjem pogovoru posvarila, da ne sme mešati zdravil, ki jih ne pozna,“ je razkril igralčev oče Kim in dodal, da jo je Ledger poskušal pomiriti z besedami: "Katie, Katie, z mano bo vse v redu.“ 28-letnik se je na žalost motil. Le nekaj ur po pogovoru je zdravnik razglasil njegovo smrt.

Ledgerjev oče se je po sinovi smrti posvetil kampanji, s katero želi ljudi podučiti o nevarnosti zlorab zdravil na recept. "Heath si je večino težav ustvaril sam. Pritisk na današnjo mladino je velik. Bil je mlad fant, ki je veliko potoval. Že kot dvoletnik ni veliko spal. Poskušal je delati, potovati in vse postoriti v zelo kratkem času,“ je še povedal Kim Ledger.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.