Magazin > VIP
1145 ogledov

Helena Blagne od Lady zahteva odškodnino

Helena Blagne Osebni arhiv
Helena Blagne od Lady zahteva opravičilo in odškodnino.

Helena Blagne je zaradi članka o svoji domnevni fiktivni ločitvi z naslovom "Ni bilo zaman", ki ga je danes objavila revija Lady, najela odvetnika. Od odgovorne urednice revije Barbre Jermann zahteva objavo popravka, "zaradi neresničnih in žaljivih trditev v tem članku" zahteva tudi preklic neresničnih trditev, opravičilo, prepoved nadaljnjega poseganja v njeno čast in dobro ime ter plačilo odškodnine. "V primeru, da naslovnika utemeljenim zahtevkom gospe Helene Blagne ne bosta ugodila, me je gospa Helena Blagne pooblastila za takojšnjo vložitev tožb zoper odgovorne osebe," je še sporočil pevkin odvetnik David Sluga.

Pretekli teden je Slovenijo presenetila novica v reviji Lady, da se naša priljubljena pevka po 17 letih zakona ločuje od Mitje Zamana. Pevka govorice ni komentirala, po poročanju Nove pa naj bi izjavila: "Ne jaz ne Mitja zahtevka za ločitev nisva vložila."

 

Komentarjev 6
  • Roman 08:05 21.februar 2013.

    Pa kaj pišeš neumnosti. Seveda se ločujeta, vendar samo na papirju. Tako se namreč dela pri nas, da se rešujejo finančne težava. Mož je zabredel v dolgove, Helena pa tako nič ne zasluži, saj nič ne dela. Samo zapravlja. Ko ...prikaži več pa pride na računu minus, pa gremo, tožimom vse, kar se da, samo da pride kakšen € spet za zapravljat.

  • primorka 18:18 20.februar 2013.

    Bravo Helena, tako se dela. To golazen od novinarjev, ki mečejo ven lažnive in nepreverjene stvari treba samo tako tretirat. Drugega načina ta golazen bolana ne pozna !!! Oni naredijo največjo zdraho med ljudmi !!!

  • zic 17:50 20.februar 2013.

    pa kaj to sploh drgneš??? saj tudi ti nisi MK ampak nek jebi veter iz zg. kašlja, pa te noben ne drka