Magazin > VIP
33 ogledov

Helena Blagne: To so taki luštni trači

Helena Blagne Benjamin Kovač
Pevka Helena Blagne nam je povedala, kaj si misli o svojih močno retuširanih fotografijah, ki se vse pogosteje pojavljajo v javnosti.

Na reklamnih plakatih in na Facebooku je naša priljubljena pevka Helena Blagne videti kot iz škatlice, gubic skorajda ni, njena koža je kot koža 20-letnice. Ob pogledu na tako retuširane fotografije je marsikomu jasno, da ne gledamo podobe resnične Helene, zato nas je zanimalo, kaj si ona misli ob tako zglajeni lastni podobi. "To spada poleg, saj nisem edina. Mi, javni ljudje, smo pač na razpelu s številnih strani, in če so fotografije retuširane, so jih pač retuširali. Če jih nisem jaz, jih časopisi sami, je pa to del posla, saj celoten planet tako diha, tako da mi je to nekaj normalnega. To so taki luštni trači."

Helena nam je še povedala, da se retuširanju prepušča, ker je "trend takšen", na vprašanje, če bi si upala za naslovnico revije pozirati brez ličil, kot je to za revijo Intelligent Life storila igralka Cate Blanchett, pa odgovarja: "Absolutno, seveda. Normalno, da bi si upala."

Helena nam je še zaupala, da je velika optimistka in da tudi sina vzgaja v tej smeri, ima pa se tudi za idealistko, a v mejah normale. "Znam biti zelo prizemljena, saj sem konec koncev bik. Ne plavam v oblakih, znam pa sanjati."

Komentarjev 2
  • 1111 08:37 20.februar 2014.

    ...glupa, plastična kokoš!

  • Ziher 07:32 20.februar 2014.

    A zdaj se že pusti fotografirati z obeh strani?