Šport
19 ogledov

Hellmuth na Zvezde plešejo?

Phil Hellmuth. (Foto: Pokernews.si) Žurnal24 main
Phil Hellmuth, ki drži rekord v številu osvojenih zapestnic na seriji World Series of Poker, nadaljuje s pošiljanjem dvoumnih sporočil. Ali se bo res pojavil v oddaji Zvezde plešejo?

"Katere zvezde plešejo?" je Hellmuth napisal v svoj blog prejšnjo nedeljo. Zvezda pokra je že dolgo časa žrtev govoric, da se bo pojavil v novi sezoni plesnega tekmovanja, ki ga pripravljajo pri televizijski hiši ABC.

V medijih se pojavljajo tudi govorice, da bodo v tej sezoni Zvezde plešejo nastopali tudi ravnokar upokojen zvezdnik ameriškega nogometa Brett Favre, bivši fant pop pevke Madonne Carlos Leon, gostiteljica pogovorne oddaje Wendy Williams, bivša miss Amerike Lee Meriweather, pretepačica Maria Kanellis, Jennifer Beals, ki je igrala v plesnem filmu Flashdance (in je zato tudi favoritinja za zmago), ter Al Sharpton, čeprav naj bi ta povabilo najprej zavrnil.

Kam bodo stavničarji postavili Phila, ko bodo enkrat znane kvote na zmagovalca te sezone? "Povsem na dno," pravijo stavniški strokovnjaki. "Tudi če bi nastopal Al Lewis, bi postavili Phila Hellmutha na položaj, v katerem mu le redko pripišejo zmago." To pove marsikaj, saj vemo, da je Al Lewis pravzaprav mrtev.

"Tudi Phil bo verjetno stavil svoj denar na Jennifer Beals, če se bo ta res pojavila v oddaji," je dodal Payton O’Brien.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.