Magazin > Lepota & telo
53 ogledov

Hillary Clinton se zdaj požvižga na ličila in frizerja

Hillary Clinton
1/5
Profimedias
Je Hillary obupala?

Zadnji dve leti je bila Hillary Clinton zelo urejena, zdaj pa je, na prvem nastopu, po tem, ko je izgubila predsedniške volitve, na oder prišla brez ličil in z neurejeno pričesko. Nekateri so jo celo primerjali z "najbolj prijazno babico" v Združenih državah, ki daje vtis, da je zelo dostopna, prijazna in vedno nasmejana.

Nekateri so bili ob njenem prvem nastopu, po tem ko je izgubila predsedniški stolček, zelo presenečeni, ko se je na odru pojavila brez ličil in z neurejeno pričesko. V govoru je priznala, da je nastop želela tudi odpovedati in da je v zadnjih dneh imela željo skriti se v hišo in med branjem knjig pozabiti na svet, ki jo obdaja.

Komentarjev 1
  • jozicamurn 13:43 18.november 2016.

    Kako bo sedaj vrnila donatorjem za kampanijo boga revica nima več za frizuro in ličila z ene strani z druge strani pa kar je vlagala skupaj s saudijci v gasovod so jim Asad in Putin prekrižali plane. Boga zločinka hillary ...prikaži več je sedaj izgubila na vseh frontah in naj se raje kr "skensla" skupaj z njenim možem vojnim zločincem in skupaj s teroristično biznis organizacijo imenovano NATO. Ne bo nobene škode na svetu.