Magazin > Film & Glasba & TV
94 ogledov

Hitri in drzni 8: Tako je bilo na predpremieri

Nina Ivanič
1/6
Kolosej
Po predpremierah v Pekingu, Berlinu, Parizu in New Yorku smo si osmi del neustavljive sage včeraj lahko ogledali tudi v Ljubljani.

Včeraj je ozračje v obeh polnih kinodvoranah ljubljanskega Koloseja, ki sta gostili predpremiero težko pričakovanega osmega dela ene najbolj uspešnih filmskih franšiz vseh časov, prevzela vznemirljiva mešanica bencinskih hlapov, pretakanja adrenalina, odzvanjanja smeha in nervoznega presedanja med dih jemajočimi sekvencami. Hitri in drzni 8 so pri zvestih oboževalcih, ki so si film lahko ogledali med prvimi na svetu, še enkrat upravičili svoj sloves visokooktanske poslastice. Še pred projekcijo pa se je množica avtomobilskih entuziastov dodobra ogrela na parkirišču pred Kolosejem, kjer je potekal zdaj že tradicionalni car show predelanih avtomobilov.

HITRI IN DRZNI 8 se bodo na redne sporede slovenskih kinematografov zapeljali v četrtek, 13. aprila. V sredo, 12. aprila, pa se v okviru Cineplexxovih tradicionalnih Men's night dogodkov na nekaterih lokacijah pred ogledom filma, ki je v vseh šestih Cineplexxih na sporedu ob 20.00,  obeta tudi privlačen spremljevalni program. 

Udeležbo na dogodku na parkirišču Planeta Tuš Kranj, kjer se bo dogajalo vse od 17:30 dalje, sta potrdila najboljši slovenski drifter Luka Marko Grošelj in dvakratni prvak Adria Drift Serije Uroš Berdajs ter drugi zanimivi gostje. Na parkirišču Trgovskega centra Maximus v Murski Soboti pa bodo prav tako od 17.30 dalje svoje predelane avtomobile razstavili člani društva Avto klub S.R.T. (Street Race Team).


O ZGODBI:
Medtem ko Dom (Vin Diesel) in Letty (Michelle Rodriguez) uživata na zasluženem poročnem potovanju na Kubi, tudi ostali zaživijo običajno življenje daleč stran od nevarnih preizkušenj in adrenalinskih podvigov, ki so v preteklosti spremljale njihov vsakdan. A Dom po srečanju s skrivnostno Cipher (Charlize Theron) nima druge izbire, kot da se zaplete v nevaren svet kriminala in tako izda tiste, ki so mu najbližje. Družina se znajde pred največjo preizkušnjo do sedaj, ki jo mora za povrhu razrešiti še brez svojega vodje.

Pot do sprave je dolga, nevarna in ovinkasta. Neustrašna ekipa se poda na pravo odisejado in se proti kaosu in notranjim razprtijam bori na kubanskih obala, prometnih ulicah New Yorka, na odročnih poledenelih jezerih Islandije – vse v želji, da pripelje domov človeka, ki je ustvaril družino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.