Slovenija
583 ogledov

H&M končno tudi s spletno trgovino v Sloveniji

H&M EPA
Končno bomo tudi v Sloveniji dobili spletno trgovino H&M.

Ob predstavitvi poslovnih rezultatov v treh četrtletjih leta je predsednik uprave H&M Karl-Johan Persson napovedal širitev spletnih trgovin v več držav. 

“Jeseni bomo spletno trgovino odprli v Švici in Rusiji, tako da jih bomo imeli konec leta v 23 državah. Leta 2016 načrtujemo ponuditi e-trgovino še v devetih državah, kjer že imamo trgovine: na Irskem, Japonskem, v Grčiji, na Hrvaškem, v Sloveniji, Estoniji, Latviji, Litvi in Luksemburgu," je po poročanju britanske Retailgazette dejal Persson. 

H&M, Karl-Johan Persson, predsednik uprave | Avtor: EPA EPA

Doslej so zvesti kupci H&M ponudbo lahko pregledovali v avstrijski spletni trgovini H&M, potem pa razočarani ugotavljali, da blaga ne pošiljajo v Slovenijo. 

Kdaj bo spletna trgovina na voljo, smo želeli preveriti v slovenski enoti H&M, kjer so nas preusmerili v Avstrijo, tam pa so nam odgovorili, da k napovedim, ki jih je ob predstavitvi devetmesečnih rezultatov dal predsednik uprave, trenutno nimajo kaj dodati. 

Na naša vprašanja, ali imajo v Avstiji v spletni trgovini več izdelkov kot v trgovini ter ali so cene na spletu nižje, pa niso odgovorili. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1