Šport > Nogomet
13 ogledov

Höeness: "Barcelona nima plana B"

Hoeness Viktoria Plzen Bayern Liga prvakov EPA
Predsednik Bayerna Uli Höness je pohvalil Pepa Guardiolo in izpostavil razliko med Bavarci in Barcelono, ki je bila prejšnji (in edini) klub katalonskega trenerja.

Aktualni evropski prvak Bayern München si je z zmago proti Viktorii v Plzňu (0:1) dokončno zagotovil napredovanje v osmino finala letošnje Lige prvakov, ob tem pa so Bavarci tudi presegli rekord Barcelone, ki je v najbolj elitnem evropskem tekmovanju ostala neporažena 35-krat zapored. Predsednik nemških prvakov Uli Höeness je po tekmi na Češkem izpostavil nekaj razlik med obema ekipama.

"Torkova tekma je pokazala veliko razliko med našo igro in igro Barcelone. Barcelona ima plan A, ki je popoln, a nimajo plana B, kar se je pokazalo v polfinalu lanske Lige prvakov proti nam (Bayern je slavil skupno zmago s 7:0)," je 61-letnik dejal za nemški TZ.

Mandžukić prinesel zmago

"Pep je v drugem polčasu poslal na igrišče Maria Mandžukića, kar je naredilo veliko razliko. Najprej smo igrali brez klasičnega napadalca, Pep pa je videl, da stvari ne delujejo in je na igrišče poslal Maria," je potezo Katalonca, ki mu je Mario Mandžukić po le šestih minutah igre vrnil zaupanje z odločilnim golom, pohvalil nekdanji nemški reprezentant Höeness.

Bavarskega predsednika pa rekordi ne zanimajo preveč. "Vso to poveličevanje in govorjenje o neporaženem nizu je zame prenapihnjeno. Vseh 36 tekem, ko smo ostali neporaženi, ne bo pomenilo nič, če v soboto v lokalnem derbiju ne premagamo Augsburga," je zaključil Höeness.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.