Magazin > VIP
33 ogledov

Hoffman živel dvojno življenje?

Philip Seymour Hoffman FameFlynet
Moški, ki je odkril truplo igralca Philipa Seymourja Hoffmana, trdi, da je bil zvezdnikov ljubimec.

Scenarist David Bar Katz je bil tisti, ki je v kopalnici luksuznega stanovanja v New Yorku odkril truplo oskarjevca Philipa Seymourja Hoffmana.

V intervjuju za National Enquirer naj bi Katz izjavil, da je videl, kako je Hoffman dan pred svojo smrtjo užival kokain. Dodal je tudi, da je za igralčevo odvisnost od drog vedel, ni pa se zavedal, kako hudo je z njim. Po poročanju omenjenega tabloida, naj bi jim scenarist, ki je poročen in ima štiri otroke, tudi izdal, da je bil Hoffmanov ljubimec. "V nedeljo sva nameravala na Super Bowl. To je grozno,“ je še dejal.

National Enquirer nadalje piše, da naj bi bila med drugim tudi Hoffmanova homoseksualna nagnjena kriva za krizo v 15-letni zvezi z Mimi O’Donnell, materjo njegovih treh otrok.

Komentarjev 1
  • ennanova 08:59 06.februar 2014.

    Konoplja tukaj in zdaj!Na portalu 24ur je 21.1.2014 novinar (ali novinarka?) N.Š., ki je sicer povsem napačno enačil (ali enačila) značilnosti konoplje z značilnostmi alkohola, navedel /navedla presenetljivo natančne podatke o 159.000 uporabnikih konoplje v Sloveniji. V najnovejšem nacionalnem ...prikaži več programu na področju drog iz …http://za-misli.si/kolumne/bogdan-kristofer-mesko/1456-konoplja-tukaj-in-zdaj