Magazin > VIP
41 ogledov

Pevec za očetovo smrt izvedel prek Wikipedie

Graham McPherson EPA
Wikipedia ve več o življenju pevca skupine Madness Grahama McPhersona kot on sam.

Oče pevca skupine Madness, Grahama McPhersona, znanega bolj kot Suggs, je bil heroinski zasvojenec, ki je pevčevo družino zapustil, ko je bil glasbenik star šele tri leta. V zadnjih letih pa je vseeno začutil željo, da bi izvedel, kaj se je zgodilo z njegovim očetom Williamom. Neki prijatelj mu je pri tem svetoval, naj preveri svojo stran na Wikipedii. "Pregledal sem jo in tam je bilo. Pisalo je, da je moj oče umrl že leta 1975 pri le 40 letih," je razkril pevec in dodal: "Izkazalo se je, da ta stran ve več o mojem življenju od mene samega in moje družine skupaj." Izvedel je tudi, da je oče preminil v Birminghamu, kjer je živel do svoje smrti. Kmalu za tem, ko je zapustil pevčevo družino, se je namreč spet poročil, vendar ni imel otrok.

Pevcu, ki ima sam dva otroka, je sicer žal, da je njegov oče umrl, ko so Madnessi šele začenjali. "Če bi živel nekaj let dlje, bi mogoče zaradi mojega profila stopil v stik z mano. A očitno nama ni bilo usojeno," je še dodal.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.