Magazin > VIP
28 ogledov

Hollywood kritizira Amal Clooney

amal alamuddin
1/6
Profimedias
Amal Alamuddin Clooney kritik, kot jih je bila deležna po svojem nastopu na zlatih globusih, verjetno ni vajena.

Za Amal Clooney je prvi nastop na rdeči preprogi. Čeprav je bila odvetnica na podelitvi zlatih globusov videti kot prava filmska diva, se je po dogodku nanjo usul plaz kritik.

kathy griffin | Avtor: Profimedias Profimedias
Nekateri mediji pravijo, da je Amal na obrazu pisalo, da filmska meka ni njen svet. Nezainteresirana, odtujena, zdolgočasena, so pisali mediji, na družbenih omrežjih pa so se hitro razširile fotografije, na katerih Amal res ni videti najbolj prešerne volje.

Mnogim se je zdel nenavaden tudi njen odziv na Clooneyjevo javno ljubezensko izpoved. Amal se je le sramežljivo nasmehnila, kar je bilo za ljubitelje čustvenih izbruhov ala Hollywood premalo. Na njen račun se je pošalila celo Ellen DeGeneres, ki je na to temo posnela paradijo.

Lepe Libanonke se je sicer lotila tudi nova članica Modne policije Kathy Griffin, ki nad njeno opravo ni bila navdušena. Z obleko iz modne hiše Gucci sicer ni bilo nič narobe, Amal pa je po njenem mnenju kiksnila z rokavicami. “Rokavice so bile nenavadne. Spominjale so me na prizor iz porniča, ko je moža pričakala žena, ki je imela na sebi le rokavice za pomivanje posode,“ je Griffinova pokomentirala gospo Clooney.

Komentarjev 3
  • patron 17:27 19.januar 2015.

    mislim , da lahko ona kritizira njih....punca je prepametna za to srenjo...

  • Papaja Popi 17:18 19.januar 2015.

    In kritike so letele predvsem iz ženskih kritikov.

  • razerznak 15:13 19.januar 2015.

    prav dobra je bla