Avto
22 ogledov

Evropski HR-V se je pokazal

Honda HR-V
1/2
Honda
Honda je predstavila evropsko različico nove generacije modela kompaktnega suva HR-V. Odsekane linije so pozabljene, avto, ki je bil eden začetnikov tako popularnega razreda, prihaja prihodnje leto.

Na model HR-V smo resnici na ljubo že pozabili, saj Honda kljub zelo uspešnemu predhodniku kar ni in ni predstavila naslednika. Fotografije novinca, namenjenega ameriškemu in drugim trgom, so sicer predstavili že pred časom, sedaj pa so razkrili še evropsko različico. 

HR-V se bo med nissana juka, opel mokko, minija countrymana, renaulta capturja in ostale skušala vriniti z možnostjo dvo- in štirikolesnega pogona ter novo generacijo motorjev, ki bodo pri bencinskih različicah koristili turbo tehnologijo, kar je za Hondo velika novost. Med njimi naj bi bil tudi litrski trivaljnik.

Avto naj bi se zanašal na zavidljivo notranjo prilagodljivost, v njem bo lahko sedelo pet ljudi. Kaj več pa na pariškem avtosalonu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.