Magazin > VIP
123 ogledov

"Timotej je nekaj najlepšega, kar se mi je zgodilo"

Jerica Zupan Matjash Fartek
Nekdanja televizijska in radijska voditeljica Jerica Zupan nam je priznala, da je do ušes zaljubljena.

Jerica Zupan | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
"Zaljubljena sem, zdaj to lahko potrdim. Pa naj bo uradno. Tako lepih stvari ni treba skrivati (smeh). Spoznala sva se v službi na televiziji in obojestranska naklonjenost je bila očitna. Sicer sva se precej časa spoznavala, a tudi kmalu ugotovila, da ne moreva drug brez drugega. Moj Timotej je nekaj najlepšega, kar se mi je zgodilo v življenju," nam je o svoji novi ljubezni zaupala nekdanja voditeljica Jerica Zupan, ki je nov list obrnila tudi na poslovnem področju.

"Na poslovnem področju sem trenutno najbolj aktivna glasovno, saj se na Planet TV ukvarjam z zvočno sinhronizacijo, občasno pa posnamem tudi kakšno reklamo. To sem si od nekdaj želela početi, a priznam, da pogrešam radio in vodenje oddaj na televiziji. Sem le navajena delati 24 ur na dan in biti kreativna. Vendar pa se mora človek odločiti, če te nadrejeni ne plačujejo. Na moji bivši televiziji mi dolgujejo še kar nekaj tisočakov. A vedno ko se zaprejo ena vrata, se že odprejo druga. Vedno. Samo pozitivno je potrebno razmišljati," je optimistična Jerica, ki bo poletje preživela pri naših južnih sosedih in na festivalu Schengenfest.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.