Magazin > VIP
35 ogledov

Hotel se je ubiti v sobi Kim Kardashian

O. J. Simpson Reuters
O.J. Simpson se je po umoru žene in njenega ljubimca zatekel h Kardashianovim.

Avtor knjige American Tragedy: The Uncensored Story of the O.J. Simpson Defense (Ameriška tragedija: Necenzurirana zgodba obrambe O.J.-ja Simpsona) Lawrence Schiller je razkril, da se je zvezdnik po umoru žene Nicole in njenega ljubimca Ronalda Goldmana zatekel v hišo svojega odvetnika Roberta Kardashiana, očeta Kim Kardashian.

V Kimini sobi naj bi športnik, ki je bil edini osumljenec dvojnega umora, posnel video, v katerem je napovedal svoj samomor. "O.J. je rekel: 'V tej sobi se bom ubil.' Odvrnil sem mu, da tega v sobi moje hčere ne more storiti. Moja mala Kim tukaj spi. 'Vsakič, ko bom prišel v to sobo, bom pred očmi imel tvoje posmrtne ostanke. Tega ne smeš narediti.',“ je Robert Kardashian pogovor s Simpsonom, ki je bil dvojnega umora na koncu oproščen, opisal Schillerju.

O Simpsonu je sicer spregovorila tudi Kris Jenner, ki ji je žal, da Nicolinih preroških besed ni vzela resno. "Ves čas nam je govorila: 'Ubil me bo in ostal nekaznovan.',“ je povedala Jennerjeva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.