Slovenija > Črna kronika
12 ogledov

Hrvaška policija priprla tri Slovence

Prometna nesreča na Hrvaškem Pixsell
Hrvaška policija je prijela tri Slovence, ki naj bi bili vpleteni v petkovo nesrečo pred nekim klubom v Umagu, v kateri je bil ranjen 23-letni državljan Slovenije.

Kot smo poročali, se je v petek okoli 6. ure zjutraj pred nekim nočnim klubom v Umagu pripetila prometna nesreča, v katero so bili vpleteni Slovenci.

Voznik audija A4 z ljubljansko registrsko oznako je povozil 23-letnika iz Slovenije in pobegnil. Kot je za Žurnal24 razložila Nataša Vitasović s hrvaškega notranjega ministrstva, se poškodovani 23-letnik še vedno zdravi v puljski bolnišnici.

Hrvaška policija je v povezavi z nesrečo prijela tri državljane Slovenije, nam je še izdala Vitasovićeva. Eden je osumljen poskusa umora, dva pa pomoči pri kaznivem dejanju. Privedeni so bili na policijsko upravo, za vse tri je bil pozneje odrejen pripor. Več za zdaj še ni znano.

Komentarjev 2
  • Everybody 02:11 31.julij 2013.

    Najboljše, da še tebe zapremo, ker slepo kot ovčica vrjameš prvi novici, ki jo slišiš. Točno ti si tisti, ki delaš sramoto nam Slovencem in prikazuješ nivo inteligence!

  • crvit 19:39 28.julij 2013.

    Pa kaj je tem našim bebcem še na hrvaško se hodijo pretepat in delat sramoto zapret jih in naložit take kazni da nikol več nebodo neumnosti počeli