Svet
52 ogledov

Hrvaška: v trku sedmih motorjev trije mrtvi

Nesreča motoristov na Hrvaškem
1/3
Goran Kovačević / Pixsell
V hrvaškem kraju Kraj se je zgodila huda prometna nesreča v katero je bilo vpletenih sedem motociklov.

Na hrvaškem je trčilo je sedem motorjev, od tega jih je pet zagorelo, poroča hrvaški portal 24sata.hr. Do nesreče je prišlo v Kraju med Lovranom in Moščeniško Drago. Pokojni naj bi bili iz Rijeke in Labina, poroča portal. Trčili naj bi dve skupini motoristov, ki sta prihajali iz nasprotnih smeri.

"Okoli sedme ure zvečer smo se vozili iz Lovrana proti Mošečniški Dragi. Za nami je vozilo okoli deset motoistov, ki so nas v ovinku prehiteli. Pustili smo jih naprej, saj so vozili precej hitro," je za hrvašk portal povedala bralka.

"Na naslednjem ovinku smo videli velik požar in ljudi v ognju. Prizor je bil strašen. Poklicali smo prvo pomoč, poliijo in gasilce, ki so na kraj nesreče prišli v pol ure," je še povedala bralka.

Umrli so trije motoristi, še dva pa sta v kritičnem stanju, policijo navaja portal hrvaške televizije HRT.

Komentarjev 2
  • golob.bob 22:38 21.april 2012.

    ne.. nasproti se je pripeljal ljubljanski trenerkar s svojim bmwjem.. povozu vse ker pač on to lahko ker je najjači.. in sledi rezultat kot je viden na slikah.. za na konc pa stopi iz avta in izreče vse mozne psovke, ...prikaži več se vsede v avto in odpelje naprej.. True Story!

  • Genius 22:23 21.april 2012.

    Se mi zdi, da vem, kako je bilo. Fantje so dirkali en za drugim, taprvega je vrglo in potem še vse ostale za njim.