Šport
15 ogledov

Hrvaške obtožbe so z drugega sveta

Carlo Ancelotti EPA
Trener madridskega Reala Carlo Ancelotti je prepričan, da ima kljub številnim odsotnostim veliko izbiro, pred novim derbijem z Atléticom pa je spregovoril tudi o kritikah iz tabora hrvaške reprezentance.

Carlo Ancelotti je prepričan, da je Real Madrid dovolj močen, da nadomesti poškodovane Luko ModrićaGaretha Bala in Karima Benzemaja in napreduje v polfinale Lige prvakov na račun v zadnjih mesecih nepremagljivega mestnega tekmeca Atlética.

Ekipa s Santiaga Bernabéua je na prvi tekmi pri mestnih rivalih prišla do remija brez golov, na sredinem povratnem obračunu na domači zelenici pa bo morala preživeti derbi brez številnih članov prve postave, tudi kaznovanega branilca Marcela. Ancelotti meni, da lahko Isco nadomesti Modrića, namignil pa je, da bi lahko Jesé Rodríguez in Javier Hernández začela tekmo namesto poškodovanega napadalnega dvojca Bale - Benzema.

"Manjka nam nekaj pomembnih igralcev, toda nemogoče je, da bi bili bolj motivirani, kot smo ravno sedaj. Moramo živeti s poškodbami. To nam je v preteklosti že uspelo in naši samozavesti to ne bo škodovalo," je medijem povedal Ancelotti.

Italijan se je dotaknil tudi glasnih kritik s Hrvaške, ki so proti Madridu poletele po novi resn(ejš)i poškodbi vezista Modrića, pod nje pa se je podpisal vodja reprezentančne zdravniške službe Boris Nemec"Zdi se mi, da so kritike prišle iz drugega sveta, da so nezemeljske. Poškodoval se je z ekipo. Lahko bi počival proti Norveški, toda igral je 90 minut, ko je bila tekma že odločena. Ta poškodba se je zgodila po kontaktu z igralcem in mi nismo mogli storiti nič," je imel odgovor pripravljen Ancelotti.

Več na goal.com/si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.