Šport
26 ogledov

Mislil, da govori s trenerjem Seville

arsene wenger EPA
Francoski strateg Arsene Wenger se je osmešil na tekmi skupinskega dela Eura 2016 med Hrvaško in Turčijo.

Trener Arsenala si je v uvodnem delu evropskega prvenstva na Parku princev ogledal tekmo skupine D med Hrvaško in Turčijo, ki jo je z izjemnim strelom odločil Luka Modrić.

Francoski strateg je imel na stadionu v Parizu priložnost spoznati nekdanjega trenerja Seville Unaija Emeryja. Vsaj mislil je tako.

Wenger se je v resnici rokoval z zdravnikom hrvaške reprezentance dr. Tomislavom Madžarom, ki mu je čestital za uspeh v Evropski ligi in ga povprašal o njegovih pogajanjih s Paris Saint-Germainom.
Madžar, ki so ga na evropskem prvenstvu v Parizu večkrat zamenjali z bodočim trenerjem francoskega prvaka, se je odločil, da Wengerja ne bo spravil v zadrego.

''Sedel sem za Trezeguetom (Davidom, op. a.) in zapletla sva se v pogovor. Nato je prišel Arsene Wenger. Stisnil mi je roko, čestital za odlično sezono v Sevilli in me vprašal, če sem se dogovoril s PSG-jem,'' je povedal hrvaški zdravnik.

''Hladnokrvno sem mu odgovoril 'ne, nisem še, kličejo me še nekateri drugi klubi, tudi Real.' Bomo videli čez kakšen teden. Počasi,'' je dodal Madžar.

Zgodba se je hitro razširila med hrvaške nogometaše. Ko jim je član zdravniške ekipe prenesel čestitke hrvaške predsednice, so ga pozdravili z besedami: ''Emery, vzemi nas vse v PSG. Slišali smo, da imaš neomejen proračun.''

Emery, tisti pravi, je po tretji zaporedni lovoriki Evropske lige zapustil Sevillo in bo v Parizu naledil Laurenta Blanca, čeprav je ta PSG popeljal do treh zaporednih naslovov ligaškega prvaka. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.