Šport
71 ogledov

Hrvaški klub jezen na Slovence

Futsal, Slovenija, Igor Osredkar www.futsal.si/Drago Perko
Slovenski reprezentant v futsalu Igor Osredkar se je v klub Nacional vrnil z opeklinami tretje stopnje.

Eden od najboljših igralcev Nacionala Igor Osredkar je na reprezentančno akcijo, Slovenija se je v dodatnih kvalifikacijah za svetovno prvenstvo pomerila s Španijo in na koncu za las klonila proti evropskim prvakom, odpravil s poškodovanimi ligamenti v kolenu. Zaradi težav sicer ni zaigral.

Pri Nacionalu so pričakovali, da bodo slovenski zdravniki opravili podrobne preglede, a se to ni zgodilo. Poškodbo so poskušali odpraviti s kremami, kar je ujezilo vodilne može hrvaškega kluba. Ti so se odzvali s protestnim pismom.

"Z neprimernim zdravljenjem in primitivnem ukrepanju pri poškodbi, ki je sploh niste diagnosticirali, ste Igorju Osredkarju povzročili opekline tretje stopnje na desni nogi. Prosimo, da nam pošljete seznam zdravil in preparatov, ki ste jih uporabili, da bi se prepričali, da jih ni na seznamu nedovoljenih sredstev," so med drugim v pismu zapisali ogorčeni Hrvati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.