Šport
41 ogledov

Hrvaški tenisač predlagal rešitev

dodig melo čelada Instagram
Hrvaški tenisač Ivan Dodig je svojemu soigralcu za dvojice Marcelu Melu predlagal rešitev, s katero se bo zaščitil pred njegovimi žogicami.

Hrvaško-brazilska naveza v postavi Ivan Dodig/Marcelo Melo je morala v drugem krogu teniškega mastersa v Miamiju priznati permoč Treatu Heuyju in Maxu Mirnyju z izidom 6:7(1), 4:6.

Dodig in Melo sta dolgoletna soigralca v igri dvojic in eden najboljših teniških duetov na svetu, kar pa ne pomeni, da se v njuno igro nikoli ne prikradejo napake, ki so nočna mora vsakega igralca dvojic.

Nekaj takšnega se je zgodilo v šesti igri drugega niza, ko je Dodig pri poskusu forehand udarca po diagonali svojega soigralca zadel v glavo. Melo je obležal na tleh, po nekajminutni prekinitvi pa se je dvoboj lahko nadaljeval.

Dodig je dan po dvoboju poskrbel za šaljivo objavo na družabnih omrežjih, s katero je soigralcu sugeriral, kako naj se zaščiti pred njegovimi nenadzorovanimi udarci.

Se nam obeta teniška revolucija?

 

Partner @marcelomelo83 has plan for next matches#melododig #togetheringoodandbadtimes #yellowsubmarine

A photo posted by Ivan Dodig (@ivan_dodig) on Mar 28, 2016 at 6:22pm PDT

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.