Šport > Nogomet
19 ogledov

Hrvat komaj verjel svojim očem

matej delač Youtube
Hrvaški vratar Matej Delač si je na tekmi belgijske lige privoščil bizarno napako in oklestil možnosti svoje ekipe za presenečenje proti državnemu prvaku.

Belgijski državni prvak Club Brugge je na tekmi 21. kroga belgijske lige First Division A premagal Mouscron-Peruwelz (2:1) in ostal na vrhu prvenstvene lestvice.

Nogometaši Mouscrona so bili vse do 61. minute na pragu velikega presenečenja, nato pa je njihovo prednost po hudi napaki gostujočega vratarja izničil Ricardo van Rhijn. Slednji je bil natančen z velike razdalje, pri čemer mu je v veliki meri pomagala nespretna reakcija hrvaškega vratarja Mateja Delača, sicer posojenega nogometaša Chelseaja in nekdanjega člana NK Sarajevo.

Delač je napačno ocenil let žoge, okroglo usnje pa se je izmuznilo mimo njega in ob levi vratnici romalo v mrežo. Razočaranje je bilo veliko, nekoč enega najobetavnejših hrvaških vratarjev pa so potolažili njegovi soigralci. Club Brugge je nekaj minut kasneje zadel še drugič in prišel do preobrata

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.