Šport
28 ogledov

Hrvaškim huliganom preprečili nov napad

Divjanje hrvaških navijačev EPA
Francoska policija je tokrat preprečila nov izgred tistega dela hrvaških navijačev, ki si želi menjave na vrhu HNS.

Huligani, ki jih je hrvaško notranje ministrstvo uvrstilo na poseben seznam, so tudi na sinočnji tekmi poskušali priti na stadion, vendar jim je to preprečila francoska policija. Večji del od 32 huliganov, ki so jih hrvaški organi identificirali na posnetkih z dvoboja s Češko, je želel na tekmo s Španijo priti z vstopnicami, ki so nosile druga imena in priimke.

Po informacijah, ki jih je dobila hrvaška policija, je bilo varovanje tokrat zelo dobro organizirano, večji del problematičnih navijačev pa tako ni uspel priti na stadion. "S tem je bila preprečena nova katastrofa. Pripravljali so se novi neredi, pa tudi napad na glavnega sodnika," so zapisali pri portalu 24sata.hr.

Francoski policisti niso posegli po aretacijah, a te ob vrnitvi omenjenih navijačev v domovino pripravljajo hrvaški organi. Policisti na mejah že imajo seznam huliganov in registerske tablice vozil s katerimi so zapustili Hrvaško.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.