Šport
79 ogledov

Rakitić: Ronaldov spanec ne bo miren

rakitić perišić EPA
Hrvaški reprezentant Ivan Perišić je pred tekmo osmine finala s Portugalsko poskrbel za najodmevnejšo pričesko Eura 2016. O nasprotniku kockaste reprezentance je spregovoril Ivan Rakitić.

Hrvaška nogometna reprezentanca se bo v osmini finala evropskega nogometnega prvenstva pomerila s Portugalsko. Tekma v Lensu se bo začela ob 21. uri.

Pred tekmo s Cristianom Ronaldom in drugimi varovanci Fernanda Santosa je v središču znova krilni nogometaš milanskega Interja Ivan Perišić, ki si je za to priložnost omislil novo pričesko. 

ivan perišić | Avtor: Facebook Facebook
Hrvaški reprezentant si je glavo odel v rdeče-bele kocke, ki predstavljajo enega najprepoznavnejših simbolov naše južne sosede. Perišić je s pričesko nase opozoril že na tekmah skupinskega dela, ko si je ob strani glave zabril zemljevid svoje države.

V hrvaškem taboru so pred tekmo osmine finala optimistični. Zavedajo se, da bomo morali še posebej paziti na Cristiana Ronalda, a Ivan Rakitić opozarja, da ne gre podcenjevati drugih portugalskih nogometašev.

''Portugalska ni samo Ronaldo. Gre za kvalitetno reprezentanco z igralci, ki igrajo v najboljših klubih. Ne želimo preveč razmišljati o Ronaldu, naj on razmišlja o nas. Zagotovo ne bo mirno spal. V osmini finala je vse mogoče, saj gre za eno tekmo. Vsak lahko zmaga,'' je povedal Rakitić.

Kockasti na tribunah stadiona v Lensu pričakujejo kar 10.000 hrvaških navijačev. ''Hvala navijačem, ki nam stojijo ob strani. Ko vidiš stadion v 'kockah' in vse to navijanje... Že po tistem incidentu sem dejal, da je veliko navijačev, ki nam stojijo ob strani. Upam, da vidijo, da z vsemi močmi branimo kockasti dres,'' je dodal hrvaški vezist.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.