Magazin > Bizarno
73 ogledov

Hrvati se v službi radi zapletajo v avanture

seks Shutterstock
Kratko avanturo v službi je imelo 13 odstotkov Hrvatov, dobra petina pa se jih je med delovnim razmerjem zapletla tudi v daljše ljubezensko razmerje, je pokazala raziskava spletnega portala za trg dela moj-posao.net.

Dobrih 56 odstotkov od 1100 anketirancev se nikoli ni zapletlo v ljubezenski odnos s sodelavci ali sodelavkami. Medtem ko nekateri pazijo, da na delovnem mestu ne izstopajo iz poslovnih okvirjev, so drugi poudarili, da pravila podjetja, v katerem delajo, prepovedujejo ljubezenska razmerja med zaposlenimi.

"To ni primerno obnašanje. Lahko škoduje osebnim interesom v službi in zaplete medčloveške odnose," portal navaja odgovor enega od anketirancev.

Med 21 odstotki tistih, ki so se zapletli v ljubezensko razmerje v službi, so se štirje odstotki kasneje tudi poročili.

Neškodljivo spogledovanje v službi si je privoščilo deset odstotkov anketirancev. Nekateri so dejali, da se temu niso mogli upreti, ker so v podjetju vsi "mladi in luštni", drugi pa so sklenili, da ni dobro, da bi šli dlje od tega.

Tisti, ki so se spustili v kratko ljubezensko avanturo, so izkušnjo opisali kot "kratko, vendar sladko", nekateri pa so svojo odločitev obžalovali, navaja moj-posao.net.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.