Šport
67 ogledov

Hrvatje brez seksa med EP, tudi selektor

(Norveška - Hrvaška) Euro kvalifikacije EPA
V hrvaški reprezentanci ne bo stikov z nežnejšim spolom. Tega se bo držal tudi selektor Ante Čačić.

"Če bi nam dovolili seksati med svetovnim prvenstvom, bi bili lahko na tekmah bolj sproščeni. Prepričan sem, da bi zaigrali v finalu," je po neuspešni epizodi na SP v ZDA dejal Kolumbijec  Carlos Valderama. Kolumbija je leta 1994 obtičala v skupini, izločila jih je Romunija, reprezentanca v kateri je bil seks dovoljen.

Če je teza kolumbijske legende pravilna, bi moralo zaskrbeti tudi hrvaške navijače, saj se soproge in prijateljice Ognjenih med evropskim prvenstvom ne bodo smele prikazati v hotelu. "Jaz med EP zagotovo ne bom seksal. To je stoodstotno," je dejal selektor hrvaške reprezentance Ante Čačić.

V tolažbo hrvaškim reprezentantom bo morda dejstvo, da bodo z njimi solidarni tudi navijači. V eni izmed anket pred prvenstvom je kar 88 odstotkov Hrvatov dejalo, da bi se za mesec dni odrekli seksu, če bi se Luka Modrič, Ivan Rakitić in kolegi prebili do finala.

Tudi v Braziliji reprezentantje niso imeli stika s svojimi boljšimi polovicami, a jim to ni pomagalo do uspeha. V še nekoliko slabšem položaju so sicer Turki, ki prav tako igrajo v skupini D, saj se jih bo poleg seksa vsaj nekaj čez dan odpovedalo tudi hrani zaradi ramadana.

Čačić je sicer prepričan, da je hrvaška kakovostnejša od Turčije, z njo se bo pomerila 12. junija: "Imamo kakovostnejše igralce, to bo odločilo. Niti enega turškega igralca ne bi vzel v hrvaško reprezentanco, da bi mi dvignil kvaliteto."

Med tistimi, ki so Hrvatom napovedali uspešno evropsko prvenstvo, so tudi trener Arsenala Arsene Wenger, slovenski selektor Srečko Katanec in nekdanji reprezentant Marinko Galić (intervju s slednjim si lahko preberete TU).

Komentarjev 2
  • Avatar Mitja Grmovšek
    Mitja Grmovšek 16:17 08.junij 2016.

    BODO SE PA MED SABO :D

  • Avatar mike1968
    mike1968 12:37 08.junij 2016.

    KAVČ ANALIZA O SLOVESNKI NOGOMETNI REPREZENTANCI IN NJENA PRIHODNOST :http://www.publishwall.si/Mike.1968./post/206752/prihodnost-slovenskega-reprezentancnega-nogometa-kavc-analiza-xxii