Šport > Nogomet
47 ogledov

Hud udarec za Barcelono

Lionel Messi
1/6
EPA
Katalonski nogometni velikan Barcelona je za dlje časa ostal brez prvega zvezdnika Lionela Messija.

Argentinec se je poškodoval v osmi minuti današnje ligaške tekme z Las Palmasom, v 10. minuti je moral z igrišča. Njegov klub je sporočil, da gre za poškodbo vezi levega kolena, predvidoma bo manjkal sedem do osem tednov.

Messi se je poškodoval ob posredovanju tekmeca Bigasa, po zdravniški pomoči na igrišču je sicer sprva še nadaljeval, a je bilo kmalu jasno, da gre za hujšo poškodbo.

"Testi so pokazali, da gre za strgane vezi v levem kolenu. Predvidoma bo zdravljenje trajalo sedem do osem tednov," je po dvoboju, ki ga je katalonski klub dobil z 2:1, sporočila Barcelona.

Če bo okrevanje res zahtevalo dva meseca brez nogometa, bo Messi, ob številnih drugih tekmah v domačem prvenstvu in ligi prvakov - že v torek čaka Katalonce dvoboj z Bayerjem Kevina Kampla - ostal tudi brez nastopa na prvem clasicu nove sezone, obračun med Barço in Realom je predviden za 21. november.

Več o dogajanju v La Ligi si preberite na Goal.com/si/.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.