Slovenija > Črna kronika
63 ogledov

Huda nesreča na štajerski avtocesti

Nesreča Vransko PGD Vransko
Na štajerski avtocesti med Vranskim in cestninsko postajo Vransko se je v smeri proti Mariboru zgodila prometna nesreča, v kateri sta trčili dve tovorni vozili. Del avtoceste je zaprt, pred izvozom Vransko nastaja zastoj, prav tako pa tudi na vzporedni regionalni cesti.

Zaradi prometne nesreče je štajerska avtocesta zaprta med Vranskim in cestninsko postajo Vransko proti Mariboru, poroča Prometno-informacijski center za državne ceste.

Na avtocesti so zastoji med Trojanami in Vranskim pred izvozom Vransko. Zastoj je tudi na vzporedni regionalni cesti Trojane - Vransko -  Šentrupert. V prometni nesreči sta bili udeleženi dve tovorni vozili, počilo je nekaj metrov pred cestninsko postajo Vransko v smeri proti Mariboru.

Policisti so še na mestu nesreče, po prvih ugotovitvah je do nesreče prišlo, ko je eno vozilo stalo na odstavnem pasu, drugo pa je trčilo vanj. Kot poročajo celjski policisti, v nesreči ni bilo poškodovanih, nastala je le materialna škoda.

dezurni@zurnal24.si

Dan za varen avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.