Slovenija > Črna kronika
73 ogledov

Huda nesreča, spet en mrtev

Nesreča na primorski AC bralka
Ponoči se je na primorski avtocesti pri Ravbarkomandi zgodila huda prometna nesreča. Eden od poškodovanih je pozneje umrl v bolnišnici.

Koprski policisti so bili okoli polnoči obveščeni o prometni nesreči na avtocesti Ljubljana -
Koper, pred Ravbarkomando.

"20-letni voznik osebnega avtomobila, državljan Hrvaške, je prehiteval tovorno vozilo s priklopnikom," je pojasnila Anita Leskovec s PU Koper. "Ko se je vračal na vozni pas pa je silovito trčil v zadnji del kamiona, ki ga je pravilno po voznem pasu vozil 52-letni Mariborčan. V trčenju se je voznik avtomobila lažje poškodoval, odpeljali so ga v bolnišnico Izola."

Njegov sopotnik, 25-letnik iz Pule, pa je bil huje poškodovan, zato so ga odpeljali v Klinični center v Ljubljano. "Od tam so nas ponoči obvestili, da je umrl," je še sporočila Leskovčeva. "Promet je bil ponovno sproščen ob 2.30 uri."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Žurnalček 09:23 01.junij 2017.

    Tale ni znal voziti po naših AC , ker pri njih ni takšnega kamionskega prometa ! Čeprav ponoči , je kamionska kolona enaka dnevni z razliko , da osebnih avtov ni toliko in bi lahko vožnjo nadaljeval po prehitevalnem , ...prikaži več dokler ne dobi od zadaj hitrejšega ! Je pa res da je vsekal vsak z 50-60km /h većjo razliko v hitrosti od kamionove . Videl , ko še ni bilo nobenega na prizorišču !