Slovenija > Črna kronika
134 ogledov

Huda nesreča; umrla dedek in vnuk

Prometna nesreča Dramlje PGD Slovenske Konjice
V petekj popoldne je na hitri cesti Razdrto – Nova Gorica prišlo do hude prometne nesreče, v kateri sta življenje izgubila dva potnika.

67-letni voznik clia je po poročanju policije vozil osebni avtomobil iz smeri Razdrtega proti Ajdovščini. Pri izvozu za Vipavo je trčil v varovalno ograjo ob cesti, pri tem pa je vozilo zagorelo.

V trčenju je voznik osebnega avtomobila umrl na kraju nesreče, 4-letni sopotnik, njegov vnuk, pa je kasneje umrl v bolnišnici Šempeter. V nesreči sta bila huje poškodovana še dva sopotnika, 63-letna žena voznika in njegov 44-letni sin.

Kot še pojasnjuje policija, je pokojni voznik vozil na voznem pasu, ko je pred njim zapeljal drug voznik osebnega avtomobila, 57-letni moški. Ta se je umikal manjšemu tovornemu vozilu, ki ga je presenetilo na prehitevalnem pasu. Umaknil se mu je na vozni pas, neposredno pred nesrečnim 67-letnim voznikom clia, ki je zapeljal v varovalno ograjo, pri čemer se je del ograjo zaril v osebni avtomobil.

Voznik neznanega manjšega tovornega vozila je zapeljal naprej proti Ajdovščini. 

Komentarjev 1
  • Žurnalček 14:20 04.april 2016.

    Lahko kateri pametnjakovič na DARS-u obrazloži , zakaj je potrebna v špico izvedena ograja na izvozu AC ???? Ste butnen ali kaj ?! Če te špice ne bi bilo , ne vem zakaj je , razen , da se na ...prikaži več njej kdo ubije, bi zapeljali naprej po travi in zaustavili brez nabadanja na ODLOMLJENO stranico "varnostne " ograje. Odstranite povsod te špice , ograje se naj pa začnejio 10m dlje in to izhajajoč počasi iz zemlje