Magazin > VIP
682 ogledov

Hugh Hefner ima 40 kilogramov, ne more hoditi

Hugh Hefner EPA
Oče Playboya je svojo vilo zapustil že maja, ker ne želi, da bi ga javnost videla v tako slabem stanju.

Šef ene najbolj legendarnih revij 90-letni Hugh Hefner naj bi bil v zelo slabem zdravstvenem stanju. Pred kratkim se je še šalil na svoj račun, češ, da bo "zaradi umiranja, raje odpovedal vikend načrte".

Hef, ki naj bi trenutno imel samo 40 kilogramov, potrebuje nenehno pomoč. Prestavljali naj bi ga iz invalidskega vozička na posteljo in obratno. Vsi njegovi gostje in bolničarji morajo podpisati dokument, ki jih obvezuje k molku, saj Hugh noče, da bi javnost izvedela, v kakšnem stanju je. "Hef je postal senca samega sebe, ne more več hoditi. Njegovi prijatelji so prepričani, da ne bo več dolgo živel," je povedal neimenovani vir.  

Komentarjev 7
  • se_eden 15:10 19.oktober 2016.

    pri izvoru...

  • leonardo 14:20 19.oktober 2016.

    Hm, Janez, premišljujem o tvojem komentarju in se sprašujem, kje naj bi sicer novinarji dobili novice s celega sveta? Torej bi morali biti razkropljeni po celem svetu, v vsakem kraju, kjer se kaj dogaja? Razumem, da novinar križari po Sloveniji, ...prikaži več, mogoče po Hrvaški, Avstriji in išče novice, ampak dlje od tod pa gotovo ne gredo? Kje naj potem dobi informacije, če ne od tujih novinarjev?

  • micika 13:29 19.oktober 2016.

    pa kaj ni ta tip že umrl enkrat??al so me novinarji natehnili??