Šport > Nogomet
46 ogledov

Huligani nad direktorja, KO za varnostnika

partizan Žurnal24 main
Trije huligani so direktorja nogometnega kluba Patizan Miloša Vazuro počakali pred stadionom. Uspelo mu je pobegniti v prostore košarkarskega kluba, kratko pa je potegnil njegov varnostnik, ki ga je trojica brutalno pretepla.

Dogodek so posnele nadzorne kamere pred stadionom. "Šokiran sem. Verjamem, da bo policija, ki smo ji poslali posnetke, opravila svoje delo. Ni nas strah, vemo kdo so napadalci," je povedal Vazura.

Huligani so počakali, da je vodstvo kluba zapustilo sedež kluba. Napadalci so pretepli dva varnostnika. "Še huje kot ta na posnetku jo je skupil drugi varnostnik, a kamere napada žal niso posnele. Oba sodelavca sta v bolnišnici," je za srbski časnik Kurir še dejal Vazura.  

Kamere so posnele začetek napada in pogovor navijačev z direktorjem Partizana. Po prepiru je Vazura pobegnil, eden od huliganov pa je udaril njegovega varnostnika, ki so ga trije mladeniči nato brutalno pretepli.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Vesoljec 00:47 30.april 2016.

    Ponavadi so varnostniki mrge, obvladali pa naj bi tudi kako izmed borilnih veščin. Tale na posnetku je hitro padel. (Sicer, ker očitno napada ni pričakoval.)