Šport > Nogomet
25 ogledov

Huligani vdrli na napačno poroko

st. etienne navijači EPA
Huligani nogometnega kluba St. Etienne so vdrli na poroko domnevnega navijača Lyona, vendar se je izkazalo, da so se zmotili pri naslovu in neznanemu paru uničili poročni dan.

Radikalni navijači francoskega prvoligaša St. Etienne, s katerim je slovenski reprezentant Robert Berić avgusta podpisal štiriletno pogodbo, so želeli uničiti poroko navijača rivalskega kluba, pri tem pa dodobra brcnili v temo, poroča Daily Mail.

Huligani, ki so se za to priložnost opremilil z bejzbolskimi kiji, so uničili lokal in poročno torto, preden so spoznali, da so na napačnem naslovu, njihova predvidena žrtev pa nič hudega sluteči par, ki so mu pravkar povzročili travmatično izkušnjo za celo življenje.

''Vse nam je švigalo po glavi, ko se je to dogajalo. Mislili smo celo, da gre morda za teroriste. Vse so razbili. Osebje je doživelo travmo. Pripeljal se je kombi, ki ga nismo prepoznali, in iz njega je izstopilo približno ducat posameznikov s kapucami. Odvrgli so dimne bombe in s kiji ter palicami uničili lokal,'' je povedal eden od uslužbencev in dodal, da je vse skupaj izgledalo kot skrbno načrtovana akcija komandosov.

Dogodek zdaj preiskujejo možje v modrem. ''To je bil zelo agresiven napad na poročni dan nedolžnega para,'' so sporočili s policije.

St. Etienne se trenutno nahaja na petem mestu francoske Ligue 1, mesto in točko pred rivali iz Lyona.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.