Magazin > Film & Glasba & TV
43 ogledov

Hunnam na vlogo ni bil pripravljen

Charlie hunnam FameFlynet
Charlie Hunnam na tako veliko vlogo, kot je vloga Christiana Greya, še ni pripravljen.

Oboževalci trilogije 50 odtenkov sive so bili negativno presenečeni, ko so producenti za glavno vlogo v filmu izbrali Charlieja Hunnama. Svojega razočaranja niso skrivali, zato so se bili filmarji prisiljeni braniti. Ena od producentk je na Twitterju zapisala, da pri izboru niso upoštevali le videza, ampak tudi razpoložljivost igralca in njegovo željo po delu na projektu.

Hunnam se ne kritike ni odzval, se je pa pred dvema dnevoma razvedelo, da je od projekta odstopil, ker naj bi snemanje filma sovpadalo s pripravami na serijo Sinovi anarhije, v kateri igra eno od glavnih vlog. To pa ni pravi razlog, trdi prijatelj svetlolasega igralca. "Njegova odločitev ni presenetljiva. Kar bi s to vlogo dobil, ni tisto, kar si za svojo kariero želi. Vloga je s sabo prinesla veliko pozornosti in ogromno pritiska. Charlie pozornost sovraži. Če bi vlogo igral, bi bil prisiljen sodelovati z mediji. To ni zanj. Ne želi si slave. Poleg tega se le s težavo podreja. Ta vloga bi od njega zahtevala, da se pretvarja, da je nekaj, kar ni,“ je izdal vir.

Nov scenarist bo začel znova

Producenti so za omenjeni film najeli tudi drugega scenarista. Patrick Marber, ki je bil nominiran za oskarja za film Notes on a Scandal, je k projektu pristopil v petek. Njegova naloga bo, da bo ves scenarij napisal na novo. Govori pa se, da njegova vloga pri filmu nima nobene povezave s tem, da je Hunnam dal odpoved.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.