Šport
37 ogledov

''Hvala, ker ste rešili moj penis''

julien ingrassia sebastien ogier EPA
Julien Ingrassia, sovoznik svetovnega prvaka Sebastiena Ogierja, se je zahvalil prirediteljem dirke Rally Australia, s katero se je končalo letošnje svetovno prvenstvo.

Z dirko Rally Australia se je končala letošnja sezona, v kateri sta se četrtega zaporednega naslova prvaka veselila Sebastien Ogier in Julien Ingrassia. Francoza sta na dirki v deželi tam spodaj doživela prvi poraz po letu 2011, saj sta si zmago privozila Norvežana Andreas Mikkelsen in Anders Jaeger. Svetovna prvaka sta osvojila drugo mesto.

V znamenju slovesa

Med konstruktorji se je dvojne zmage veselil Volkswagen, ki se s koncem letošnje sezone umika iz tekmovanja. Posledično se je pod vpraašjem znašla tudi Ogierjeva prihodnost, saj je z dirkalnikom nemškega giganta osvojil vse štiri naslove prvaka.

Čustveni dan ob slovesu nemške ekipe je na tiskovni konference popestril Ingrassia, ki se je prirediteljem zahvalil za svarilo pred divjimi živalmi. ''Rad bi se zahvalil organizatorjem Rally Australia, da so rešili moj penis,'' je hudomušno izjavil Ingrassia in izzval salve smeha s strani novinarjev, tekmovalcev in Ogierja.

''Organizatorji so poslali sporočilo, da je prepovedano urinirati v naravi. Verjetno zato, da me ne bi ugriznila kača. Hvala. To zelo cenim,'' je povedal Ingrassia in dodal, da je slovo Volkswagnove ekipe doživljal bolj čustveno, kot je pričakoval.

''Nisem pričakoval, da bom na stopničkah in da bom potočil kakšno solzo, saj sem stal pred ekipo. Seveda smo samo ljudje. V tistem trenutku sem spoznal, da se vse lepe zgodbe končujejo. Bili smo resnično dobra ekipa in želim jim vse dobro,'' je sklenil Francoz.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.