Avto
33 ogledov

Utrip nove pločevine iz Frankfurta

Avtosalon v Frankfurtu
1/50
Žurnal24 main
Avtomobilska industrija s kar 210 novostmi na salonu v Frankfurtu dokazuje, da je po letih krize napela jadra.

Številne novosti v vseh velikostnih razredih dokazujejo, kako ambiciozna je ponovno postala avtomobilska industrija. V ospredju so napredne tehnologije gradnje, pogonov in sistemov za več udobja in varnosti. Ena od novosti, ki jih očitno izpostavlja letošnji IAA salon, je aktivna aerodinamika, ko bodo avtomobili prihodnosti morda med vožnjo spreminjali obliko, da bodo še bolj učinkoviti.

Morda so nekoliko v ozadju manjši avtomobili, zato pa se od novosti šibi med luksuznimi avtomobili, ki množično prehajajo na polje suvov.

Prav ta razred vozil je na tokratnem salonu očitno v ospredju. Nova generacija BMW X1, novi VW tiguan, kia sportage, električni audi e-tron quattro, na pol športni jaguar F-pace, ultraluksuzni bentley bentayga ...

Pa težkokategornika renault megane in opel astra, naslednik lagune renault talisman, študija povsem električnega porscheja, toyota prius četrte generacije, brezstrešni mercedes-AMG S coupe ...

A še tudi drugih novosti je ogromno. Oglejte si jih v galeriji.

  • Še več o najpomembnejših premierah letošnje jeseni pa TUKAJ. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.