Šport > Nogomet
29 ogledov

Snubi ga ''najslabši klub na svetu''

jose mourinho EPA
Manchester United je dobil resno konkurenco v podobi ''najslabšega nogometnega kluba na svetu'', ki se zanima za usluge Joséja Mourinha.

Bazilski nogometni kluba Ibis Sport Club je izkoristil položaj, v katerem se je po odhodu iz Chelseaja znašel José Mourinho ter s šaljivo ponudbo poskrbel za odmevno promocijo nogometnega kolektiva, ki uživa status ''najslabšega kluba na svetu''.

Vzdevek si je prislužil z negativnim nizom rezultatov v 80. letih prejšnjega stoletja, ko je na zmago čakal kar tri leta in 11 mesecev (1980-1984).

Ibis Sport Club je pripravil ''mamljivo'' ponudbo, s katero želijo skleniti dveletno pogodbo z nekdanjim trenerjem Chelseaja, Interja, Real Madrida, Porta in Benfice. Namesto plače mu ponujajo košaro s hrano, za vsak poraz pa bo prejel finančni bonus.

Njegova plača se bo večala sorazmerno s številom visokih in sramotnih porazov. V primeru, da bo osvojil naslov prvaka, pa bo ostal brez službe.

Ponudba je seveda le šala, ki si jo je brazilski klub privoščil na dan 'Dia de los inocentes', južnoameriški ekvivalent 1. aprilu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.