Šport > Nogomet
18 ogledov

Ibra je bil pred tem, da udari Pepa

guardiola ibrahimović EPA
"Njegov agent Mino Raiola mi je rekel, da Zlatan tako zelo ne prenaša Pepa, da je na robu tega, da ga udari,'' razkriva predsednik Barcelone.

O slabih odnosih med Zlatanom Ibrahimovićem in Josepom Guardiolo se ve že skorajda vse, predvsem po zaslugi odmevne avtobiografije švedskega napadalca Paris Saint-Germaina, za katero se je kasneje sicer izkazalo, da ni povsem pristna.

Toda dosedanji predsednik Barcelone in kandidat na naslednjih volitvah, Josep Maria Bartomeu, je razkril nekatere nove podrobnosti, ki se skladajo s knjižno verzijo.

"Ibra je leta 2010 močno želel oditi in na koncu smo ga premestili v Milan. Njegov agent Mino Raiola mi je takrat dejal, da Zlatan tako zelo ne prenaša Pepa, da je že na robu tega, da ne manjka veliko, da ga udari," je v ponedeljek dejal Bartomeu.

Navkljub komunikacijskemu šumu in premestitvi Lionela Messija na položaj osrednjega napadalca je "Ibra" na 46 tekmah zabil 22 golov in podelil še 13 podaj kot član kolektiva s Camp Nouua.

Odnos z njegovim agentom Minom Raiolo se je v predvolilni bitki hitro spremenil v eno ključnih tem, saj se je z dobrim odnosom z Raiolo hvalil že glavni Bartomeujev izzivalec, nekdanji prvi mož "Blaugrane" Joan Laporta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.