Šport > Nogomet
8 ogledov

Ibra: Najbolj uživam, če tebe boli

zlatan ibrahimović Profimedias
Zlatan Ibrahimović je na tiskovni konferenci pred kvalifikacijsko tekmo z Rusijo znova dokazal, da tudi z domačimi novinarji ni v najboljših odnosih.

Napadalec Paris Saint-Germaina se je pojavil na tiskovni konferenci pred kvalifikacijko tekmo z Rusijo za nastop na evropskem prvenstvu leta 2016.

Švedski novinar Olof Lundh ga je povprašal o njegovih poslovnih aktivnostih zunaj nogometnega sveta, kar je Ibrahimovića spravilo v slabo voljo.

''Po tvojem mnenju ne smem služiti denarja. Kadarkoli se nekaj zgodi, rečeš 'ali nima že dovolj denarja?' Ne drži?'' je odvrnil švedski reprezentant.

''Nikoli nisem komentiral tvojega dohodka. Mislim, da je kar dober,'' se je branil novinar. ''Ko se je začelo z Dressmannom (znamka oblačil, op. a.), si rekel 'dovolj denarja ima, tega mu ni treba početi','' je odvrnil Ibrahimović.

''Ne, zagovarjal sem tvojo kolekcijo pri Dressmannu,'' je vztrajal novinar. ''Pa že, pa že,'' se ni dal nogometaš. ''Verjemi mi, ne potrebujem denarja. To počnem, ker je zabavno. Zabavno je delati na teh projektih. Ko mi gre dobro in tebe boli, še bolj uživam,'' je z nasmeškom pripomnil Ibrahimović.

Na vprašanje, ali mu projekti, ki niso povezani z nogometom, prinašajo dodatno mero zadovoljstva, je Šved odvrnil: ''Ne. Ko igram nogomet, prav tako uživam, če tebe boli. To je najboljši občutek.''

Komentarjev 3
  • marabunta 14:31 03.september 2015.

    prepotenten samovšečnež, ki si domišlja, da je sam bog in najbolj pameten....ima srečo, da se je kot otrok igral z žogo in imel nekaj talenta v nogah, ker v glavi ga ima očitno malo....taki prevzetneži, polni denarja, so res bedni

  • KOJAK 14:16 03.september 2015.

    KMET

  • Swap 12:43 03.september 2015.

    Klasicni balkanc tale ibro, se pogovarjat se ne mores z njim normalno, brez da neki sika