Šport
21 ogledov

Ibra poškodovan čez celo leto

Bayer Leverkusen - PSG Reuters
Po mnenju pariškega klubskega zdravnika je pred Zlatanom Ibrahimovićem izjemno težka sezona zaradi težav s peto.

Zaradi težav s peto bo moral najboljši švedski nogometaš do poletja izpustiti še kopico tekem. Klubski zdravnik Paris Saint-Germaina Eric Rolland je na takšen razplet Zlatana Ibrahimovića že opozoril.

Izjemni napadalec je v tej sezoni tako nastopil le na 11. tekmah v vseh tekmovanjih, 33-letnik pa bo najverjetneje izpustil tudi naslednji dvoboj francoskega prvenstva, ko se bo PSG na stadionu Parc des Princes pomeril z Nantesom. Precej bolj pomemben bo za Parižane namreč sredin obračun Lige prvakov z Barcelono.

"Še vedno čuti bolečine v peti. Glede na obremenjenost se ta spreminja. V zadnjem času se intenzivnost bolečine sicer ni povečala, a bo prisotna do konca sezone. Zlatan vseh tekem ne bo mogel odigrati," je dejal Rolland za RMC Sport. "Za zdaj mora paziti pred tekmo z Barcelono," je še dejal klubski zdravnik.

Ibrahimović, ki je izpustil tudi zadnji dvoboj z Lillom, je kljub velikim zdravstvenim težavam v tej sezoni sicer že zabil devet zadetkov. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.