Šport > Nogomet
26 ogledov

Ibrahimović vztraja, da je nedolžen

zlatan ibrahimović EPA
Zlatan Ibrahimović je odločno zanikal, da je na tekmi z Evertonom namerno v glavo brcnil branilca Seamusa Colemana.

Manchester Unitedu v letošnji sezoni res ne gre po načrtih, nervoza pa vse bolj prisotna tudi med nogometaši. Rdeči vragi so 14. krogu angleške Premier League gostovali pri Evertonu in osvojili le točko (1:1). V 42. minuti srečanja je goste v vodstvo popeljal Zlatan Ibrahimović, minuto pred iztekom rednega dela pa je z bele točke za izenačenje poskrbel Leighton Baines.

Evertonu je do zmage pomagal Marouane Fellaini, ki ga je José Mourinho na igrišče poslal v 85. minuti. Belgijec se proti nekdanji ekipi ni znašel in postal osrednji akter sledečega videa, ki mu nikakor ne more biti v ponos.

Tekmo je zaznamovala tudi nešportna poteza švedskega napadalca, ki naj bi nalašč v glavo brcnil Seamusa Colemana. Delivec pravice je prekršek, za katerega bi nogometaša lahko doletela naknadna kazen Angleške nogometne zveze (FA), spregledal.

Ibrahimović je obrožbe odločno zanikal in dodal, da bi vse skupaj izgledalo precej drugače, če bi bilo njegovo dejanje namerno. ''Tekma je bila fizična, igrali so grobo. Slišal sem ljudi govoriti, da sem nekoga namerno udaril v glavo. Možnosti v dvoboju so bile 50:50. Potegnil me je na tla,'' se je branil Ibrahimović in dodal: ''Če bi ga želel brcniti v glavo, znam poskrbeti za to, da bi zaspal. To je vse, kar bom povedal.''

 
Komentarjev 1
  • Žurnalček 20:26 05.december 2016.

    O pa še kako namerno ! Ne pozabite , da je tudi karateist in kot tak im okončine ABSOLUTNO v kontroli !