Šport > Nogomet
28 ogledov

Ibrahimović ni vedel za obisk Hajrudina

zlatan ibrahimović Youtube
Bosanski časopis Dnevni Avaz je prišel do informacij s katerimi dokazuje, da se Švedski zvezdnik ni namenoma ognil snidenju z bolnim dečkom.

Pred dnevi je črno luč na švedskega nogometnega zvezdnika Zlatana Ibrahimovića vrgla vest, da se ta v Parizu ni sestal z bolnim dečkom Hajrudinom Kamenjašem, ki je v ta namen pripotoval iz Sarajeva. Bosanski časopis Dnevni Avaz pa sedaj razkriva, da nogometaš Paris Saint-Germaina za dečkov obisk sploh ni vedel in se zato z njim ni srečal.

Pod vprašaj so postavili tudi trditve humanitarne delavke Thee Rekić, ki je srečanje organizirala. Ibrahimovićev klub je namreč že nekaj dni pred tekmo z Lorientom, ki si jo je ogledal tudi Hajrudin, vedel, da Zlatan zaradi poškodbe kolena na tekmi ne bo zaigral. Tako da Rekićeve to ne bi smelo presenetiti v kolikor se je za srečanje res dogovorila.

Direktnega kontakta ni bilo

Rekićeva je vse skupaj očitno tako organizirala na lastno pest, kar se ji je maščevalo, saj ni našla poti do Zlatana. Tudi sama je nato priznala, da je imela težave s svojimi "zanesljivimi viri" pri PSG in da ni imela direktnih kontaktov z Ibrahimovićem. Tu izhaja tudi razlog, da se Šved ni pojavil ne na tekmi ne na treningu naslednji dan, kjer je bil Hajrudin prisoten.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.