Šport > Nogomet
26 ogledov

Ibrahimović z darilom provociral City

zlatan ibrahimović claudio bravo Instagram
V soboto bo v četrtem krogu angleške Premier League na sporedu težko pričakovani derbi med Manchester Unitedom in Manchester Cityjem.

Napadalec rdečih vragov Zlatan Ibrahimović je nared za prvi mestni derbi z Manchester Cityjem.

Manchester United bo pod vodstvom Joséja Mourinha v času sobotnega kosila (13.30) na Old Traffordu gostil večnega rivala, ki ga je pred začetkom sezone prevzel Pep Guardiola. Oba kluba sta zabeležila brezhiben uvod v novo sezono najmočnejšega nogometnega tekmovanja na Otoku, saj imata po treh tekmah na svojem računu po tri zmage.

Že v soboto se bo bodisi Mourinho bodisi Guardiola veselil četrte, razen če se bosta angleška velikana razšla z delitvijo točk, kar pomeni, da bi se na prvo mesto lestvice lahko zavihtel londonski Chelsea, ki bo v nedeljo gostoval pri Swanseaju.

Posebna pošiljka za Brava

Na snidenje z nekdanjim sodelavcem, Guardiolo, ki ga je po odhodu iz Barcelone označil za strahopetca in filozofa, pa je pripravljen tudi Ibrahimović.

Švedski napadalec je pred sobotnim spektaklom poslal darilo novemu vratarju meščanov Claudiu Bravu, ki se je ob koncu avgusta s Camp Noua preselil na Etihad in z angleškim prvoligašem podpisal štiriletno pogodbo.

Ibrahimović je na Instagramu objavil posnetek priprave posebne pošiljke, ki jo je naslovil na nekdanjega vratarja Barcelone.

''Dobrodošel v Manchestru. Tukaj je nekaj opreme za trening, potreboval jo boš. Se vidimo v soboto,'' je zapisal Zlatan, ki tako ni le provociral nasprotnika, temveč je promoviral tudi svojo linijo športnih oblačil znamke A-Z.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.