Šport > Nogomet
31 ogledov

Ibrahimović v "bikiniju" navdušil navijačice

Ibrahimović PSG Paris Saint-Germain Real Madrid bikini spodnjice spodnje perilo Reševalni pas/Twitter
Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović je postal pravi hit na medmrežju, potem ko so kamere ujele njegov "bikini", ki ga je nosil pod dresom na tekmi z Real Madridom.

Švedske navijačice so v Göteborgu na tekmi med Paris Saint-Germainom in Real Madridom prišle na svoj račun. Ne samo, da so lahko v živo videle Cristiana Ronalda, do spodnjic se je po koncu tekme slekel tudi domači junak Zlatan Ibrahimović

Napadalec PSG in švedski reprezentant, sicer mnogokrat pojem možatega in občasno nasilnega nogometaša, je pod dresom francoskih prvakov pokazal opravo, ki spominja na bikini, fotografije pa so hitro začele kraljevati na svetovnem spletu.

"Bikini", ki razkrije mnogo več

Zgornji del "bikinija" je sicer prefinjen del opreme, ki s pomočjo GPS sledi gibanju nogometaša in pomaga trenerjem pri analizi njegovih predstav. Ibrahimović pa je vseeno, četudi nenamerno, pokazal svojo nežnejšo plat.

Da pa vse le ne bi bilo tako nežno, je Ibrahimović poskrbel še pred odhodom z zelenice, ko je kar v "bikiniju" nahrulil enega izmed soigralcev. Imidž je pač imidž.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.