Šport
24 ogledov

Ibrahimoviću pokazal, kdo je šef

zlatan ibrahimović EPA
Zlatan Ibrahimović je po ligaški tekmi z Lorientom želel žogo, s katero je dosegel hat-trick, vendar se sodnik ni pustil prepričati.

Napadalec Paris Saint-Germaina je po tekmi z Bordeauxom poskrbel za veliko neumnost, ko je izjavil, da v tej ''usrani državi'' še ni videl dobrega sodnika. S tem si je nakopal jezo francoskih navijačev, po poročanju časnika La Parisien pa je njegova podpora na najnižji točki do sedaj.

Skoraj 80 odstotkov Francozov ga označuje za arogantneža in če je bilo lani še 62 odstotkov takšnih, ki so podpirali švedskega reprezentanta, jih je danes samo še 21. Nogometaševe besede o državi, kjer domuje vse od leta 2012, je komentiral tudi francoski premier Manuel Valls. ''Bil sem šokiran,'' je priznal.

Ibra se je navijačem pariškega velikana odkupil z dobro predstavo proti Lorientu, kateremu je zabil tri gole. Po tekmi se je zapletel v verbalni obračun s sodnikom, ki mu ni želel izročiti okroglega usnja. ''Bi bil rad šef? Ok. Dobro. Ti si šef. Pokaži se pred kamerami,'' je sodniku na poti v slačilnico zabrusil Ibrahimović.

Žoga je sicer kasneje končala v posesti prvega zvezdnika ekipe, ki je svojega najnovejšega prijatelja varno pripeljal domov.

 

For those of you who are wondering where the ball is...

A photo posted by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on Mar 22, 2015 at 3:35am PDT

 

Komentarjev 3
  • jaki 22:16 25.marec 2015.

    Ti prav gotovo ne. Zate so big brother, kmetija, bar, Kobal ter Osenarca, Fikret Avdić al kvaj že, pa še b lohk naštevu, bebo!

  • marabunta 17:17 25.marec 2015.

    tip je res poln sam sebe, ga rešuje le to, da je dober igralec, sicer pa mu aroganca in prepotenca večkrat zasenčita dobro igro, škoda

  • Papaja Popi 17:15 25.marec 2015.

    Me pa res zanima kdo gleda to sranje.